Det var i maj

  Det var i maj, bind 4 om Rocco Schiavone, tager tråden op fra bind 3, Uden for sæsonen. Rocco har svært ved at komme sig over, at hans bedste vens kæreste angiveligt blev skudt, da hun befandt sig i Roccos lejlighed. Kuglen var uden tvivl tiltænkt Rocco, som ikke befandt sig i lejligheden. Skyldfølelsen nager ham, og alt sættes ind på at finde morderen.

  Rocco Schiavone, bind 4.

  Læs mere
  En speget affære

  Der er gået 50 år, siden Arturo Pellegrino løste sin første mordgåde under et besøg på et slot i Toscana som beskrevet i En muggen affære, og den berømte kogebogsforfatter er blevet en ældre herre. Det forhindrer ham ikke i at tage aktivt del i afsløringen af endnu et gådefuldt mord, også denne gang er scenen et slot i Toscana.

   

  Læs mere
  Honning og malurt

  Ægteparret Mourad og Malika har barrikaderet sig fra omverdenen i kælderen i huset i Tanger. Isnende kulde og tavshed har ødelagt deres forhold. Gradvis afsløres den begivenhed, der udløste krisen: Gennem datteren Samias dagbøger hører vi om en tidsskriftredaktør, som under dække af at ville udgive unge pigers digte voldtager dem. Samia var da 16. Hun ender med at tage sit liv.

  Forældrene sidder fast i sorg, skyld og skam, indtil uventet hjælp udefra dukker op, og de kan komme videre.

  Læs mere