Det fantastiske træ

  Bladene falder, og Lille Ugle er bange for, at træet vil fyse, men Mor beroliger ham og gør ham klogere på, hvordan overlever år efter år. Naturforståelse fra 3-4 år,
  Udkommer i 2020.

  Læs mere
  Kærligheden når det er alvor

  De hedder Paula, Judith, Brida, Malika og Jorinde. De kender hinanden, fordi skæbnen lader deres livsbaner krydse hinanden. Som børn og unge oplevede de Murens fald, og hvor der før var grænser og begrænsninger, er der nu frihed. Men de må indse, at friheden kun er en anden form for tvang: tvangen til at vælge. Fem kvinder, som møder livet i alle dets facetter. Fem kvinder, som bøjes, men ikke knækkes af livet.
  Udkommer den 10. juli 2020.

  Læs mere
  Sneen under sneen

  Italinske Alessandro Perissinotto, forfatter til Anna Pavesi-trilogien, skriver under pseudonymet Arno Saar, når han skriver om kommissær Marko Kurismaa i Estlands hovedstad Tallinn.
  Udkommer i 2020.

  Læs mere
  Søslaget

  En BarLume-krimi bind 6.
  Udkommer i 2021.

  Læs mere
  Uden for sæsonen

  Rocco Schiavone-krimi bind 3. Udkommer i 2021.

  Læs mere
  Vinter i Sokcho

  I den lille sydkoreanske kystby Sokcho tæt på grænsen til Nordkorea møder den unge fransk-koreanske kvinde, som aldrig har været i Europa, en tegneserietegner, der er kommet for at få inspiration, langt væk fra Normandiet, hvor han stammer fra. Et spinkelt bånd knyttes mellem to mennesker med meget forskellig kulturel baggrund.
  Udkommer i 2020.

  Læs mere
  Voldens vendekreds

  En rystende beretning om udsatte unge og voldens hærgen i kølvandet på migrationen.
  Udkommer i 2020.

  Læs mere