Adams ribben

    Rocco er på sjette måned udstationeret i Aosta. Kulde og sne passer ham dårligt. En kvinde findes død i sin lejlighed, hængt i en lampekrog. Det spektakulære fund gør indtryk, men er det mord eller selvmord? Rocco tager usædvanlige midler i brug i opklaringsarbejdet, som byder på lidt af en overraskelse. Rocco Schiavone-krimi bind 2.
    Køb bogen hos din boghandler eller online her

    Læs mere
    Alting kommer igen

    Mazzacani er kriminel og har tabt penge dog ikke på organiseret kriminalitet. Mafiabandeleder Zi Ninos barnebarn bliver kidnappet, og Zi Nino er overbevist om, at Mazzacani er den eneste, der kan redde pigen.

    Mazzacani er ikke en helt, og han bringer læserne på veje, de aldrig er gået før.

    Læs mere
    Den femte spiller

    Det er midt om sommeren, og varmen i den lille toscanske by Pineta ved den liguriske kyst er ulidelig. Egentlig er der kun et sted, det er til at holde ud at opholde sig, nemlig i BarLume, en cafe som ejeren Massimo har købt for en lottogevinst. Blandt stamgæsterne er der fire gamlinge, som fordriver tiden med at spille kort, drikke kaffe og kommentere stort og småt. En dag får de virkelig noget at snakke om, da en ung pige findes myrdet i en affaldscontainer. Massimo bliver involveret i opklaring af mordet, grundigt sekunderet af de fire kortspillende gamlinge, og tvunget til at samarbejde med Fusco, en tåbelig, sur calabrisk politikommissær. En BarLume-krimi bind 1.
    Køb bogen hos din boghandler eller online her

    Læs mere
    Den sidste hvide nat

    Anna Pavesi er psykolog og har arbejdet med stofmisbrugere i Torino. I et års tid har hun boet i Bergamo og beskæftiget sig med at finde forsvundne personer. Da en forhenværende kollega i Torina kontakter hende og beder om hjælp til at finde en kollega, en misbrugsbehandler, kan Anna ikke sige andet end ja. Skønt hun er bekendt med misbrugsmiljøet, får hun sig ubehagelige overraskelser, og opklaringen ender uventet.
    Anna Paves-krimi bind 2.

    Køb bogen hos din boghandler eller online her

    Læs mere
    Det forkerte kort

    Vi møderi igen ejeren Massimo og de fire gamle, kortspillende mænd. Og den smukke Tiziana ikke at forglemme.
    En japansk forsker dør på mystisk vis i forbindelse med en kongres i Pineta.
    Kommissær Fusco beder Massimo om hjælp i opklaringsarbejdet. En BarLume-krimi bind 2.
    Køb bogen hs din boghandler eller online her

    Læs mere
    Det højeste kort

    Massimo har annonceret efter en ny medarbejder til BarLume efter at Tiziana giftede sig og kvittede jobbet. Han er ikke just imponeret af ansøgernes kvalifikationer, og da Tiziana til hans store overraskelse ringer og fortæller, at hun er blevet skilt og spørger, om hun kan vende tilbage til BarLume, er han ikke sen til at sige ja. De fire alderstegne stamgæster i baren er så småt begyndt at kede sig, da der dukker nye oplysninger op i en gammel sag om en ejendomshandel, som førte dødsfald, mord og selvmord med sig.
    En BarLume-krimi bind 4.

    Køb bogen hos din boghandler eller online her

    Læs mere
    Edderkoppens tålmodighed

    Tonen er skarp, sarkasmen tommetyk, Montalbano er med andre ord tilbage efter den hårde medfart, han fik i slutningen af Rundt om bøjen. En ung pige på scooter er tilsyneladende blevet bortført.Som altid forlader Montalbano sig på sin intuition i opklaringsarbejdet, i dette tilfælde da han får øje på en edderkop i et spindelvæv. Det er op til Montalbano at finde den lille fejl i det sindrige net af had og hemmeligheder, som bortførelsessagen er spundet ind i. En Montalbao-krimi bind 8.
    Køb bogen hos din boghandler eller online her

    Læs mere
    En grim lille historie

    Anna Pavesi er psykolog, nylig fraskilt og flyttet til Bergamo. En kvinde henvender sig til hende i den tro, at hun er detektiv. Anna skal hjælpe hende med at få flyttet en ukendt afdød halvsøster til familiegravstedet. Kvinden betaler godt, og Anna accepterer. Problemet er bare, at halvsøsterens grav er tom.
    Sagen byder på ubehagelige overraskelser, men også behagelige, ikke mindst mødet med en solbrun læge.
    Anna Pavesi-krimi bind 1.
    Køb bogen hos din boghandler eller online her

    Læs mere
    En muggen affære

    Toscana i slutningen af 1800-tallet. På slottet Roccapendente sker der et mord, og her er det ikke butleren, der er den skyldige, for det er ham, der findes myrdet. Blandt gæsterne er den navnkundige kogebogsforfatter, Pellegrino Artusi, hvis snusfornuftige overvejelser bidrager til opklaringen. Handlingen udspilles i perioden efter Italiens samling, hvor der også vendes op og ned på familie, kønsroller osv. Malvaldi tegner et meget muntert billede af perioden.
    Køb bogen hos din boghandler eller online her

    Læs mere
    Fordækt spil

    Kommissær Alice Martelli er i modsætning til sin forgænger lydhør over for sladder undfanget af Pinetas indbyggere. En kvinde er forsvundet, og rygterne om, hvad der kan være sket, tager fart, som altid godt hjulpet af det selvbestaltede efterforskningshold bestående af de fire gamle mænd med base på BarLume. En BarLume-krimi bind 5.
    >Køb bogen hos din boghandler eller online her

    Læs mere
    Gennem mørket

    Lartigue vil vide, hvad der skete på flodprammen Helle-Hèléne den aften lige før jul. Men kan han overhovedet stille noget op med en tyve år gammel sag, hvor de fleste af de implicerede er døde, og hvor de levende ikke er meget for at udtale sig?
    Lartigue bindi 1
    Køb bogen hos din boghandler eller kontakt forlaget

    Læs mere
    Hedebølge i august

    Kommissær Montalbanos kæreste Livia har givet ham besked på at leje et hus til hendes venner. Ud over at han opdager en ulovligt bygget etage, finder han også et lig. Fundet tørrer han behændigt af på udlejeren. Livia fortrækker, Montalbano døjer med varmen og med erkendelsen af, at han har passeret de 50. Ikke mindst i nærheden af en ung, impulsiv kvinde, som bidrager til opklaringen. En Montalbano-krimi bind 10.
    Køb bogen hos din boghandler eller online her

    Læs mere